Haberler ve Duyurular

Her IPhone ve IPad şimdi bir Aras Kargo şubesi

Aras Kargo müşterileri, iPhone ve iPad'lerinden tek dokunuşla gönderilerini takip edebiliyor, kurye çağırabiliyor, ücret hesaplayabiliyor ve şube sorgulayabiliyor.

Kargo sektörünün hizmetleriyle fark yaratan markası Aras Kargo, artık iPhone ve iPad'de. Kullanıcılarına zaman ve hız kazandıran iPhone ve iPad uygulaması, Aras Kargo'nun şubelerini mobil olarak yanınızda taşımanıza olanak veriyor.

Aras Kargo iPhone ve iPad uygulamasında kullanıcılar tek dokunuşla kendilerine en yakın kargo şubesinin yerini buluyor, kurye çağırabiliyor, kargolarını takip edebiliyor, gönderilerinin ücretini ve süresini hesaplayabiliyor. Son derece pratik olan uygulamada ayrıca Aras Kargo Çağrı Merkezi'ne “Beni Arayın” talebinde bulunabiliyor. Dileyen kullanıcılar sisteme istediği kadar adres tanıtabiliyor. Yapılan Son 20 işlemin hafızada tutulma özelliği de kullanıcılara zaman tasarrufu sağlıyor.

Seminerler kapsamında kadınlar, aile yaşam döngüsü, ebeveynlik sorumluluğu, sağlıklı evlilik, çocuklarda ergenlik dönemi, iletişim kurma, zaman planlama, sorun çözücü yaklaşımlar, dikkat eksikliği ve görülme dönemleri, dikkat eksikliğinde ebeveyn tutumları ve tedavi yöntemleri, mutluluk için yeni tekniklerin geliştirilmesi, özgüven kazanılması, mutluluk farkındalığı gibi dersler alacak. Programın; Akademik Koordinatörlüğü Hülya Çoban, Akademik Direktörlüğü Yrd.Doç.Dr.Ali İhsan Özeroğlu tarafından yürütülecek.

Aras Kargo'nun iPhone ve iPad uygulaması apple uygulama mağazasından ücretsiz indirilebiliyor.

Haberlere Git