Haberler ve Duyurular

Gaziantepli Aras Kargo çalışanlarına eğitim

Aras Kargo'nun nitelikli iş gücü ihtiyacını karşılamak ve sektör çalışanlarının gelişimini desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Aras Akademi'nin Gaziantep Zirve Üniversitesi'nde eğitim alan öğrencileri mezun oldu. 6 aylık bir sürecin sonunda eğitimlerini başarıyla tamamlayan ve sertifika almaya hak kazanan 182 Aras Kargo çalışanı sertifikalarını aldı.

Aras Kargo'nun her kademede çalışanlarının kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla kurduğu Aras Akademi, mezun vermeyi sürdürüyor. Gaziantep Zirve Üniversitesi işbirliğiyle düzenlenen programa 182 Aras kargo çalışanı katılarak eğitimlerini başarıyla tamamladı. Çalışanlara sertifikaları 13 Şubat Pazar günü Zirve Üniversitesi'nde düzenlenen törenle verildi. Mezuniyet töreninde Aras Kargo yöneticileri, Zirve Üniversitesi yöneticileri ve eğitimciler öğrencilerle bir araya geldi.

Mezuniyet törenine Aras Kargo İK Genel Müdür Yardımcısı Gülçin Poyraz, Zirve Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fevzi Akıncı, Aras Akademi kurucu danışmanı Prof. Dr. Ruhi Kaykayoğlu, Aras Akademi eğitmenlerinden Mahmut AÇIL ve Aras Kargo Gaziantep Bölge Müdürü Mehmet Üntürk katıldı. Aras Kargo yöneticileri ve eğitimciler, öğrencilere sertifikalarını takdim etti, ilk üçe girenlere ödüllerini verdi.

Zirve Üniversitesi'nde Aras Kargo şube yönetmenleri Mükemmel Şube Yöneticiliği Sertifika Programı'nda, şube çalışanları Müşteri Memnuniyetinde Mükemmellik Programı'nda, kuryeler ise 10 Numara Kurye Sertifika Programı kapsamında eğitim gördü. Aras Kargo'nun sosyal sorumluluk projeleri arasında yer alan Aras Akademi'nin temelleri 2009 yılı sonunda atıldı. Aras Akademi, akademik ve mesleki bilgi birikimine sahip, donanımlı ve deneyimli eğitmenleriyle kargo taşımacılığı alanına sunduğu modern ve çağdaş eğitim-öğretim ortamıyla sektöre ve sektör profesyonellerine Ar-Ge ve inovasyon katkısı sağlıyor. Aras Akademi Platformu'nda sağlanan 10 üniversite işbirliği ile şube kadrolarının tamamına, bölge müdürlüklerine, transfer merkezi yöneticilerine, denetim ekibine ve genel müdürlük birim yöneticilerine uzun soluklu eğitimlerle sertifikalar veriliyor. Ayrıca genel müdürlük çalışanları için yabancı dil eğitimleri gerçekleştiriliyor. Aras Akademi'nin sertifika programlarına şu ana kadar toplam 2200 Aras Kargo çalışanı katıldı.

Aras Kargo Hakkında

Aras Kargo, 19 bölge müdürlüğü, 29 transfer merkezi, 769 şube, 2 bin 500 araçlık filosu ve 7 bin 700 kişilik uzman kadrosuyla her ay 6 milyon kişi, kurum ve kuruluşa hizmet veriyor. Türkiye'nin bütün il ve ilçelerinde 1.500'ü aşkın yerleşim birimine hizmet götüren Aras Kargo, ayrıca 800'e yakın yerleşim merkezinde faaliyet gösteren mobil servislerle, hizmet sınırlarını her geçen gün daha da genişleterek hizmetlerine devam ediyor. Aras Kargo, müşterilerine kaliteli, hızlı ve özenli hizmet etmek amacıyla yenilikçi ürünlere imza atıyor.

Haberlere Git