Haberler ve Duyurular

Aras Kargo Galatasaray’ın resmi taşıma sponsoru oldu

Türkiye’nin öncü ve yenilikçi kargo şirketi Aras Kargo, Türk sporuna verdiği desteğe yeni bir halka daha ekleyerek Galatasaray Spor Kulübü’nün ve grup şirketlerinin resmi taşıma sponsoru oldu. Bu sponsorluk kapsamında sarı kırmızılı kulübün ve grup şirketlerinin Türkiye genelinde toplama, dağıtım ve teslimat organizasyonunun tamamını üstlenen Aras Kargo, sporun birleştirici ve geliştirici gücünden yola çıkarak farklı branşlarda da Türk sporuna sunduğu desteği sürdürüyor.

Yeni sezonda Galatasaray Spor Kulübü ve grup şirketlerinin toplama, dağıtım ve teslimat organizasyonunu Aras Kargo üstlendi. Taşıma sponsorluğu anlaşması için düzenlenen törende imzaları Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ile Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın attı. Aras Kargo yapılan iş birliği kapsamında Galatasaray taraftarlarının yoğun ilgi gösterdiği GS Store’ların e-ticaret gönderilerini de taşıyacak.

Çevreye, topluma ve insana katkı sunmak üzere yaptıkları çalışmalarla da bu topraklarda değer üretmeye önem verdiklerini söyleyen Aras Kargo Genel Müdürü Utku Ayyarkın “Aras Kargo olarak uzun yıllardır “Önem Taşır” mottosuyla Türkiye’nin dört bir yanına hizmet götürüyor, her gün dünyanın çevresinde 7 tur dönecek kadar yol kat ediyor, 1 milyonun üzerinde kapı çalıyoruz. Bir anlamda ülkemizi bir uçtan bir uca birleştiren bir misyonumuz var. Sporun da aynı şekilde birleştirici bir güç olduğuna inanıyoruz. Bu bakış açısıyla bugün 117 yıllık köklü geçmişiyle Türk sporunun en büyük markalarından Galatasaray’ın kargo alanında iş ortağı olmanın heyecanını taşıyoruz. Zamanın doğru kullanımının ve organizasyon hızının giderek önem kazandığı günümüz futbolu açısından, iş birliğimizin Galatasaray’a büyük faydalar sağlayacağına inanıyoruz. Bu tür iş birliktelikleri, taraflar birbirini tanıdıkça, artık maddi bir destek olmaktan çıkıp manevi bir iş birliğine de dönüşüyor. Sayın Başkanımızın bizim için uygun gördüğü her türlü misyonu yerine getirmek için de çaba göstermek isteriz. İş birliğimizin taraflara hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Bu sene “Futbolun Heyecanını Taşıyoruz” mottosuyla Türk Erkek Milli Futbol Takımları resmi sponsorluğu ile eMilli Futbol Takımı ana sponsorluklarını da üstlendiklerini sözlerine ekleyen Ayyarkın, farklı branşlarda da Türk sporuna sundukları desteği sürdüreceklerini ve yepyeni başarılara imza atacaklarını söyledi.

“İş birliğimizin farklı zeminlere taşınmasını umuyorum”

Törende konuşan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Aydın Özbek ise “Galatasaray olarak Aras Kargo ile bir iş bilirliği içinde olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Aras Kargo’nun Türk sporuna özellikle de Galatasaray’a olan desteğini nasıl geliştirilebiliriz bunu da konuşmak isteriz. Bu anlaşmayı resmi taşıma sponsorluğu için imzaladık ama Türk sporunu daha da geliştirmek için bu iş birliğinin daha da gelişmesini, sadece futbolla sınırlı kalmamasını arzu ediyoruz” diye konuştu.

“Galatasaray ve taraftarlarını hızla tanıştıracağız”

Son birkaç yılda teknolojiye ve operasyonel verimliliğe yaptıkları yatırımlarla hem hız hem de müşteri memnuniyeti yönünden güçlü bir konuma ulaştıklarını kaydeden Ayyarkın, “Değişen tüketici beklentilerine uygun yapısal ve teknolojik dönüşümü gerçekleştirmek üzere önemli yatırımlara imza attık. Bu çerçevede hem müşterilerimiz hem de e-ticaret iş ortaklarımız için hızlı ve pratik çözümler geliştirmeye ve teknoloji yatırımlarımızı genişletmeye devam edeceğiz. Bugün e-ticaret sektörünün güvenilir iş ortağı konumundayız. Başlayan bu değerli iş birliği ile de Galatasaray’ı ve GS Store’lardan alışveriş yapacak taraftarlarını hızlı ve kaliteli hizmetimizle tanıştıracak, onların en güvenilir iş ortağı olmak için çalışacağız” dedi.

Haberlere Git